YOU & EYE respecteert jouw privacy en gaat zo zorgvuldig mogelijk om met jouw gegevens.

Bij het plaatsen van een bestelling voor een bril (op sterkte) worden onder andere jouw NAW-gegevens gevraagd en opgeslagen. Dit is nodig om bijvoorbeeld bij de glas fabrikant de juiste glazen voor de juiste persoon te bestellen. Verder zijn ze nodig om bijvoorbeeld de oogmeet gegevens bij een volgende meting te kunnen inzien om eventueel te kunnen vergelijken.

Deze gegevens worden niet verstrekt aan andere partijen behalve de leverancier van de glazen op sterkte of van het montuur. In principe is echter alleen maar een achternaam gekoppeld aan een bestelling. Als er sprake is van meer dan één bestelling tegelijk wordt er als toevoeging een montuur referentie meegegeven. Nimmer worden er verdere persoonsgegevens met andere partijen gedeeld, zonder toestemming van jou.

Iindien persoonsgegevens zijn geprint, bijvoorbeeld op een werkplaatsbon, zullen deze direct worden vernietigd d.m.v. een papierversnipperaar, zodra ze niet meer nodig zijn. In principe zijn deze uitgeprinte gegevens voor niemand anders toegankelijk en in te zien dan een medewerker van YOU & EYE.

Als klant van YOU & EYE krijg je zo af te toe een email. Bijvoorbeeld om je er aan te herinneren dat je jouw bril weer eens mag komen brengen voor een service beurt, of om je te laten weten dat er weer een feestje is. Het email adres dat hiervoor gevraagd wordt, zal nooit worden gedeeld met of verkocht aan een derde partij. Als je geen emails meer wilt ontvangen, kan je eenvoudig afmelden.

Deze website maakt gebruik van een ‘https’ verbinding. Met behulp van Google Analytics wordt het surf-gedrag bijgehouden.