YOU & EYE is diep geworteld in jarenlange ervaring in de optiek.

HDR Historie


Mijn passie voor brillen begon in 1990, toen ik na twee maanden proeftijd een vaste aanstelling kreeg, als leerling opticien. Zodra ik het goede nieuws hoorde, ben ik de winkel in gelopen om een bril uit te zoeken. Mijn ogen waren nog nooit gemeten, maar ik wilde per se een bril! Inmiddels zijn we zo’n 50 brillen verder, denk ik.

Sinds die dag heb ik mijn vakdiploma gehaald en ben doorgegroeid tot bedrijfsleider van een van de hipste vooruitstrevende optiek winkels van die tijd. In die functie kwam ik voor het eerst op de internationale brillen beurs van Parijs. Ik was meteen verkocht. Zo veel moois en de internationale allure trok me aan. De logische vervolgstap was dus als vertegenwoordiger voor een toonaangevend merk te gaan ‘reizen’. Twaalf jaar lang werkte ik, eerst als vertegenwoordiger en later als agent, aan mijn internationale netwerk. Een netwerk van zelfstandige ontwerpers en fabrikanten van brillen, waarvan ik heden ten dage een aantal als mijn vrienden mag rekenen.

In 2013 was het tijd voor de volgende stap: het creëren van een plek waar ruim 20 jaar ervaring en mijn netwerk samen zouden kunnen komen. Dat is YOU & EYE geworden. De eigenwijze, zelfstandige opticien van Breda, waar bijzondere monturen, de beste glazen en heel veel aandacht het belangrijkste zijn.

Hier, bij YOU & EYE deel ik mijn passie voor brillen, mijn enthousiasme en expertise met mensen die mooi willen zien.  Hoe ik dat doe, zie je hier…