Zo zie ik het

Van New York in de 80’s naar Breda in 2019

Sophia Loren vintage acetaat bril

Voor YOU & EYE reis ik elk jaar naar de belangrijke internationale optiek beurzen, om daar op zoek te gaan naar de mooiste brillen. Daarnaast put ik ook nog eens uit een omvangrijk internationaal netwerk van opticiens, ontwerpers en fabrikanten van brillen.

Dus als er ergens ter wereld een decennia oude optiek handelaar stopt…kom ik het te weten. En dan krijg ik een serie gloedjenieuwe Sophia Loren monturen aangeboden. Ze zijn nu nog in New York, maar binnenkort hier in Breda te koop.

Van New York in de jaren 80 van de vorige eeuw, naar Breda in 2019

Sophia Loren was één van de eerste beroemdheden die in de 80’s van de vorige eeuw haar naam – en uitstraling – verbond aan een collectie bril monturen. Toen was het een bijzonder populair merk voor vooral vrouwen van boven de 40. De collectie straalde een zekere klasse en succes uit.

De monturen die ik heb ingekocht voor YOU & EYE zijn NOS (New Old Stock) en nog nooit gebruikt of zelfs maar uit de verpakking gehaald. Ze komen uit de voorraad van een oude optiek zaak die gestopt is. De voorraad was beperkt en is dus ook maar beperkt ingekocht. Op is écht op!

Het is jouw eenmalige kans op een bijzondere en min of meer unieke bril te kunnen dragen. Dit soort bijzondere dingen koop ik natuurlijk in voor mijn klanten. Dus als je al klant bent van YOU & EYE, krijg je een voordeeltje. Ben je nog geen klant, dan geldt een maximum van twee brillen per persoon.

Wil je weten wanneer ze in de winkel liggen? Houd dan de Facebook of Instagram pagina van YOU & EYE in de gaten!

Een paar voorbeelden van de monturen die komen gaan, zie je hieronder.