De eigenwijze, toonaangevende opticien van Breda.

YOU & EYE is de ‘opticien’ in van het centrum in Breda. In de Nieuwstraat, schuin tegenover Hotel Nassau vindt je een bijzondere optiek winkel, met de uitstraling van een boutique. Hier kan je terecht voor bijzondere brillen en uitgebreide oogmeting door een vakbekwaam opticien.

Parkeergarage De Barones bevindt zich op nog geen minuut lopen.

YOU & EYE is anders dan je misschien gewend bent van andere opticiens. Dat valt al direct op bij binnenkomst, als je het loft-achtige, industriële interieur ziet. Alles wat niet belangrijk is bij jouw zoektocht naar de perfecte bril, zal je hier niet vinden. Eenvoud siert hier, om alle aandacht te kunnen schenken aan jou en de prachtige brillen.

In deze comfortabele ontspannen atmosfeer kan je naar hartenlust brillen pakken, voelen en passen. Uiteraard met de hulp van mijn expertise. Mijn jarenlange ervaring maken van YOU & EYE een bijzondere brillenwinkel. Hoe dat precies in z’n werk gaat, zie je hier.

Bij YOU & EYE vindt je alleen maar brillen van zelfstandige ontwerpers en montuur fabrikanten. Bijzondere brillen van over de hele wereld. Brillen van ontwerpers die met passie te werk gaan; passend bij mijn mijn filosofie.

Mooie brillen zijn mijn passie. Mijn specialisatie is het op maat ontwerpen van de perfecte bril voor jouw gezicht. Wat dat inhoud, lees je hier.