Welke eerste indruk laat jij achter?

Een eerste indruk wordt binnen een paar seconden gemaakt. En in die paar seconden is de bril het eerste wat gezien zal gaan worden.

Een bril is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Iets waar je trots op mag zijn. Zeker niet alleen maar een hulpmiddel om beter mee te zien. Bovendien is een bril bepalend voor de eerste indruk die men van je krijgt.

Hoe vaak kijk je per dag in de spiegel? Zit je haar goed? Stropdas recht? Zelfs onbewust volgen onze ogen ons spiegelbeeld, als we langs een spiegel lopen.Wat zie jij dan, als je in de spiegel kijkt? Een ‘dertien-in-een-dozijn kop’ of iets unieks? En die bril die je op hebt; past die wel bij jouw persoonlijkheid? Of is dat er ook één van ‘dertien-in-een-dozijn’?

Een eerste indruk wordt binnen een paar seconden gemaakt. En in die paar seconden is de bril het eerste wat gezien zal gaan worden. Terwijl jij nog aan het nadenken bent over jouw begroeting, is het oordeel al geveld.

Ik zie het vaak, als ik om mij heen kijk: een bril die gewoon écht niet goed past! Natuurlijk ben ik, als vak-idioot, enorm kritisch. Maar denk je echt dat niemand anders ziet dat een bril te hoog op de neus staat, waardoor de wenkbrauwen er onderdoor komen? Of, dat de bril veel te klein is, waardoor het gezicht op een buldog gaat lijken. Of veel te groot, waardoor deze onder op de neus rust, omdat de bril consequent afzakt.

Wat vertelt de bril die jij op hebt, de mensen die jou – voor het eerst – ontmoeten? Is jouw bril met zorg uitgezocht? Hierbij rekening houdend met niet alleen de vormen van je gezicht, maar ook met jouw karakter? Of heb je deze omdat je blauw zo’n mooie kleur vind? Een bril die bij jou past, straalt een mate van zelfverzekerdheid uit. Als jij een uitgesproken, misschien wel extrovert persoon bent, mag jouw bril dat gerust benadrukken. Het zelfde geldt voor bescheiden, introverte personen. Bij zo’n iemand moet zéker geen opvallende bril op de neus gezet worden! Belangrijk is en blijft dat de uitstraling van de bril past bij jouw persoonlijkheid.

Ben jij zelf ‘dertien-in-een-dozijn’ en neem je er genoegen mee als jouw bril dat ook is? Een saaie vorm met een herkenbaar logo op de zijkant geplakt, zodat je dan ‘hip’ bent? Of ben jij een unieke persoonlijkheid, met dito bril?Als laatste ben je bij YOU & EYE aan het goede adres! Hier vinden we een bril die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Mooi uitgesproken als je dat wilt. Of stijlvol ingetogen, als dat nodig is.

Voor jou struin ik de belangrijke internationale brillenbeurzen af, op zoek naar net dat ene bijzondere montuur. Verder put ik uit mijn omvangrijke netwerk van bevriende opticiens, ontwerpers en producenten. Wij houden elkaar regelmatig op de hoogte van de mooie dingen die we vinden.

Bij YOU & EYE gaan wij samen op zoek naar jouw nieuwe bril. Daarbij help ik je door, met behulp van mijn mensenkennis, jouw persoonlijkheid in te schatten. Vervolgens zal ik een paar verschillende monturen bij je uit proberen. (Wedden dat jouw uiteindelijke bril één van de eerste drie is?) Met behulp van jouw feedback, vinden we samen de perfecte bril.

Als je wilt, is jouw bril gemaakt van een prachtig natuurlijk materiaal zoals hout of ‘natural horn’. Geen twee brillen zijn dan identiek. Als er écht niets moois voor je op de plank ligt, ontwerp ik er desnoods eentje voor je. In alle gevallen draagt jouw neus vol trots een bril die bij jou past. In alle opzichten.

Kom eens kijken, ik zie je graag.