Wie verdient een perfecte bril?

Tom Davies Bespoke

Naast prachtige brillen die zo ‘vanaf de plank’ voor je klaar liggen, ontwerpt en maakt YOU & EYE ook brillen op maat. Dit wordt ‘bespoke‘ genoemd.

Ken jij iemand die een heel groot gezicht heeft? Of juist een heel klein gezichtje? Iemand wiens gezicht asymmetrisch is, waardoor een bril nooit echt lekker zit? Of iemand die om een andere reden een unieke, op maat gemaakte bril zou moeten hebben?

YOU & EYE gaat aan één persoon die het écht verdient, een complete bril helemaal gratis weggeven. Persoonlijk ontworpen en perfect op maat gemaakt. Gewoon, omdat het bijna Kerst is.

De keuze is aan jou. Ben jij, of ken jij iemand, die het dit jaar moeilijk heeft gehad? Of juist altijd voor een ander klaar stond? Of misschien wel een hoofd heeft waar een standaard bril niet past?

Vertel mij, in maximaal 100 woorden, wie waarom een nieuwe bril verdient. Een deskundige jury van gewone mensen zal uiteindelijk bepalen wie voor deze complete bril in aanmerking komt.

Stuur jouw voordracht, voor Kerstavond, naar gratisbril@you-and-eye.nl

Voorwaarden:
  • De bril wordt speciaal voor die persoon ontworpen en perfect op maat gemaakt uit hoogwaardig acetaat. De premium glazen zijn zo dun als nodig, zoals die bij YOU & EYE standaard worden gemonteerd. Uiteraard zijn ze voorzien van een UV-block en luxe kraswerende ontspiegeling.
  • Door iemand op te geven, ga je akkoord dat YOU & EYE jouw email adres gebruikt om je af en toe op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor kan je met één klick op een link weer afmelden. 
  • YOU & EYE mag foto’s maken en gebruiken van de bril en de persoon die deze krijgt.