Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter te zien.

Hier bij YOU & EYE draait alles om de belangrijke gedachte dat een bril veel meer is dan een hulpmiddel om beter te zien. Een bril is iets waar je mee gezien mag worden. Een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Iets waar je trots op mag zijn!

De Britse bril ontwerper Jason Kirk zei ooit eens: “A good pair of glasses makes you ten inches taller!” en dat is misschien wel de uitspraak die mijn gedrevenheid hier bij YOU & EYE het beste uitlegt. Iedere klant van YOU & EYE die een bril koopt moet hier trots op en blij mee zijn.

Dit bereik ik door vooral heel veel tijd voor je te nemen. Daarom werk ik het liefst op afspraak. Dan kunnen we rustig de tijd nemen om de perfecte match voor jou te vinden. En als deze niet reeds op de plank ligt, ontwerp ik desnoods een bespoke montuur.

Uiteraard helpt het bij het vinden van de perfecte match voor jou, dat ik al jaren de belangrijke internationale beurzen af struin en veel zelfstandige ontwerpers en fabrikanten van brillen persoonlijk ken. Dat zie je terug in de collecties van YOU & EYE. De brillen komen letterlijk van over de hele wereld.