Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter mee te zien!

Ik zie het vaak, als ik om mij heen kijk: een bril die gewoon écht niet goed is! Natuurlijk ben ik, als vak-idioot, enorm kritisch. Maar denk je echt dat niemand anders ziet dat een bril te hoog op de neus staat, waardoor de wenkbrauwen er onderdoor komen? Of, dat de bril veel te klein is, waardoor het gezicht op een buldog gaat lijken. Of veel te groot, waardoor deze onder op de neus rust, omdat de bril consequent afzakt.

Een bril is veel meer dan een hulpmiddel om beter mee te zien! Het is een uitdraging van je karakter en persoonlijkheid. Iets waar je trots op mag zijn.

Wat vertelt de bril die jij op hebt? Is jouw bril met zorg uitgezocht, passend bij jouw karakter? Of heb je deze omdat je blauw zo’n mooie kleur vindt? Ben jij zelf ‘dertien-in-een-dozijn’ en neem je er genoegen mee als jouw bril dat ook is? Een saaie vorm met een herkenbaar logo op de zijkant geplakt, zodat je dan ‘hip’ bent? Of ben jij een unieke persoonlijkheid, met dito bril?

Voor dat laatste ben je bij YOU & EYE aan het goede adres! Hier vind je een bril die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Mooi uitgesproken als je dat wilt. Of stijlvol ingetogen, als dat nodig is. Voor jou struin ik de belangrijke internationale brillenbeurzen af, op zoek naar net dat ene bijzondere montuur. Verder put ik uit mijn omvangrijke netwerk van bevriende opticiens, ontwerpers en producenten. Wij houden elkaar regelmatig op de hoogte van de mooie dingen die we vinden.

Als er écht niets moois voor je op de plank ligt, ontwerp ik er desnoods eentje voor je. Als je wilt, is jouw bril dan gemaakt van een prachtig natuurlijk materiaal zoals hout of ‘natural horn’. Geen twee brillen zijn identiek. In alle gevallen draagt jouw neus vol trots een bril die bij jou past. In alle opzichten.

Kom eens kijken, ik zie je graag.

Edwin Sluis